Tajine
Tajine
Zo, vanmorgen een Tajine besteld bij Blokker, wordt vrijdag gebracht.
Het lijkt mij wel leuk om dat ook eens te proberen , koken met de Tajine. Bovendien lijkt het mij wel handig, (qua formaat) om de ook Tajine te gebruiken voor Hollandse pot. Lijkt mij een ideale hoeveelheid voor één persoon.
Nu even wat leuke recepten uitzoeken op het weblog en wat lekkere salades, dan ben ik het weekend wel weer zoet.
Dan een boodschappenlijstje voor de groenten enz. maken, zo zijn we toch lekker bezig op deze warme dag?
Fijne dag verder!
Het lijkt mij wel leuk om dat ook eens te proberen , koken met de Tajine. Bovendien lijkt het mij wel handig, (qua formaat) om de ook Tajine te gebruiken voor Hollandse pot. Lijkt mij een ideale hoeveelheid voor één persoon.
Nu even wat leuke recepten uitzoeken op het weblog en wat lekkere salades, dan ben ik het weekend wel weer zoet.
Dan een boodschappenlijstje voor de groenten enz. maken, zo zijn we toch lekker bezig op deze warme dag?
Fijne dag verder!
-
- Site Admin
- Berichten: 2695
- Lid geworden op: 13-05-2013 14:52
Leuk dat jij ook een tajine hebt gekocht; ik wens je er veel kookplezier mee; wel eerst even lezen wat je moet doen voordat je 'm echt gaat gebruiken hè? Staat ook op mijn weblog bij "informatie".
Is het bij jou nog warm? Hier valt het wel mee; bewolkt en een stuk koeler dan gisteren....
Is het bij jou nog warm? Hier valt het wel mee; bewolkt en een stuk koeler dan gisteren....
Respect voor iedereen, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, geloof en sexe
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.
Hoi Amber,
Ja, ik ga hem eerst voorbewerken. Weken en olieën, dat is inderdaad heel goed uitgelegd in dat stukje op jouw blog.
Ik zag op Youtube een paar jongens die dat niet gedaan hadden maar de Tajine brak toch mooi in stukken....
Maar dat voorbewerken heb ik bij mijn wok(ken) ook gedaan hoor.
De warmte valt hier gelukkig ook wel mee. Het is ook wel bewolkt, de hele dag al.
Ja, ik ga hem eerst voorbewerken. Weken en olieën, dat is inderdaad heel goed uitgelegd in dat stukje op jouw blog.
Ik zag op Youtube een paar jongens die dat niet gedaan hadden maar de Tajine brak toch mooi in stukken....
Maar dat voorbewerken heb ik bij mijn wok(ken) ook gedaan hoor.
De warmte valt hier gelukkig ook wel mee. Het is ook wel bewolkt, de hele dag al.
-
- superlid
- Berichten: 1929
- Lid geworden op: 14-05-2013 20:25
-
- superlid
- Berichten: 413
- Lid geworden op: 17-05-2013 19:18
Geertje, ik kan natuurlijk niet in jouw portemonee kijken en ik wil je ook niets opdringen, maar ik kocht deze Tajine via het internet bij de Marskramer.
Hij is van terra cotta, 28 cm breed en de prijs is € 12,99.
http://www.marskramer.nl/pannen-overig/ ... ery=tajine
Ik vond dit een redelijke prijs om het eens uit te proberen en dan kan ik evt. later misschien nog wel eens iets anders (beters) kopen op dit gebied
Maar ik begrijp ook dat dit voor een ander veel geld kan zijn.
Hij is van terra cotta, 28 cm breed en de prijs is € 12,99.
http://www.marskramer.nl/pannen-overig/ ... ery=tajine
Ik vond dit een redelijke prijs om het eens uit te proberen en dan kan ik evt. later misschien nog wel eens iets anders (beters) kopen op dit gebied
Maar ik begrijp ook dat dit voor een ander veel geld kan zijn.