Griesmeel cake

Stel een vraag over koken of beantwoord de vragen van een ander en plaats hier je tips
Plaats reactie
Jamila
lid
Berichten: 97
Lid geworden op: 15-05-2013 12:49

Griesmeel cake

Bericht door Jamila » 27-07-2013 16:15

Ik heb een griesmeelcake gebakken,maar heb echt een grote en niet iedereen houdt ervan hier in huis.

Zou ik hem in kunnen vriezen,ik kan er niks over vinden eigenlijk.

Amber
Site Admin
Berichten: 2695
Lid geworden op: 13-05-2013 14:52

Bericht door Amber » 27-07-2013 20:24

Een soort van basboussa dus eigenlijk?
Tja, daar vraag je me wat'het lijkt me dat-ie nogal zompig wordt als je 'm weer ontdooit, maar ik kan het mis hebben...misschien weet iemand anders het?
Respect voor iedereen, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, geloof en sexe
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.

maryam-ingrid
superlid
Berichten: 1929
Lid geworden op: 14-05-2013 20:25

Bericht door maryam-ingrid » 28-07-2013 01:03

Geen idee. Je zou het kunnen uitproberen :wink: en ons daarna
het resultaat vertellen :grin:
Carpe Diem, het kan zo maar voorbij zijn . . .

Jamila
lid
Berichten: 97
Lid geworden op: 15-05-2013 12:49

Bericht door Jamila » 28-07-2013 10:47

Hahahahaaaaa,ja dat is ook een optie.

Amina
lid
Berichten: 202
Lid geworden op: 20-01-2014 18:02

Bericht door Amina » 22-01-2014 16:54

en en en????

Amber
Site Admin
Berichten: 2695
Lid geworden op: 13-05-2013 14:52

Bericht door Amber » 22-01-2014 17:20

Ja, ik ben ook wel benieuwd....... :lol:
Respect voor iedereen, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, geloof en sexe
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.

TRUDY
lid
Berichten: 248
Lid geworden op: 03-10-2013 13:52

Bericht door TRUDY » 22-01-2014 18:04

Ik vries altijd griesmeel cake in . Gaat goed. Ook allerlei andere cakes of baksels. Wij kunnen het ook niet op. Zeker dat recept van jou Amber daar doen we wel 2 weken over eer hij op is. Ik vries het in punten apart in.

Amber
Site Admin
Berichten: 2695
Lid geworden op: 13-05-2013 14:52

Bericht door Amber » 22-01-2014 18:26

Ja,"gewone" cake vries ik ook wel vaker in: die Basboussa niet, die blijft lekker lang vers omdat-ie zo smeuiig is en daarbij ben ik er heel snel doorheen.... :wink: :grin:
Respect voor iedereen, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, geloof en sexe
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.

maryam-ingrid
superlid
Berichten: 1929
Lid geworden op: 14-05-2013 20:25

Bericht door maryam-ingrid » 23-01-2014 16:18

Ik moet hem weer gaan maken. Hij was zo hmmmmmmmm :grin:
Carpe Diem, het kan zo maar voorbij zijn . . .

Amber
Site Admin
Berichten: 2695
Lid geworden op: 13-05-2013 14:52

Bericht door Amber » 23-01-2014 23:15

En dat is-ie nog steeds :grin:
Ik heb 'm ook heel lang niet meer gemaakt.
Moest ik ook maar weer eens doen.....
Respect voor iedereen, ongeacht ras, huidskleur, afkomst, geloof en sexe
Klik op www hieronder en je komt vanzelf op mijn weblog.

Plaats reactie