Pagina 1 van 1

Griesmeel cake

Geplaatst: 27-07-2013 16:15
door Jamila
Ik heb een griesmeelcake gebakken,maar heb echt een grote en niet iedereen houdt ervan hier in huis.

Zou ik hem in kunnen vriezen,ik kan er niks over vinden eigenlijk.

Geplaatst: 27-07-2013 20:24
door Amber
Een soort van basboussa dus eigenlijk?
Tja, daar vraag je me wat'het lijkt me dat-ie nogal zompig wordt als je 'm weer ontdooit, maar ik kan het mis hebben...misschien weet iemand anders het?

Geplaatst: 28-07-2013 01:03
door maryam-ingrid
Geen idee. Je zou het kunnen uitproberen :wink: en ons daarna
het resultaat vertellen :grin:

Geplaatst: 28-07-2013 10:47
door Jamila
Hahahahaaaaa,ja dat is ook een optie.

Geplaatst: 22-01-2014 16:54
door Amina
en en en????

Geplaatst: 22-01-2014 17:20
door Amber
Ja, ik ben ook wel benieuwd....... :lol:

Geplaatst: 22-01-2014 18:04
door TRUDY
Ik vries altijd griesmeel cake in . Gaat goed. Ook allerlei andere cakes of baksels. Wij kunnen het ook niet op. Zeker dat recept van jou Amber daar doen we wel 2 weken over eer hij op is. Ik vries het in punten apart in.

Geplaatst: 22-01-2014 18:26
door Amber
Ja,"gewone" cake vries ik ook wel vaker in: die Basboussa niet, die blijft lekker lang vers omdat-ie zo smeuiig is en daarbij ben ik er heel snel doorheen.... :wink: :grin:

Geplaatst: 23-01-2014 16:18
door maryam-ingrid
Ik moet hem weer gaan maken. Hij was zo hmmmmmmmm :grin:

Geplaatst: 23-01-2014 23:15
door Amber
En dat is-ie nog steeds :grin:
Ik heb 'm ook heel lang niet meer gemaakt.
Moest ik ook maar weer eens doen.....