Pagina 1 van 1

kookpudding

Geplaatst: 15-11-2013 18:32
door Gast
wie heeft de oplossing voor mijn euvel.
kookpudding op een gascomfort geen problemen met aanbranden.
Nu heb ik een inductie en speciale pannen met dikke bodem maar telkens heb ik aangebakken melk of ik nu snel of langzaam roer links om of rechts om steeds een beetje aan gekoekt wie heeft een goed advies??? grt bindels roll

Geplaatst: 16-11-2013 12:58
door Amber
Ik heb zelf geen inductie en kook nog steeds tot mijn grote genoegen op gas....
Het komt er bij jou dus op neer dat je melk altijd aanbrand, ondanks dat je er in roert.
Volgens mij moet dat niet kunnen; wanneer je roert blijft de melk in beweging en kan dus eigenlijk niet aanbranden.
Misschien weet iemand anders hier een oplossing voor?
Of misschien heb je iets aan deze site, waar iemand dezelfde vraag stelde als jij:
KLIK HIER

Geplaatst: 16-11-2013 13:10
door Gast
Kan het niet zijn, dat het aan de melk ligt?
Ik weet, dat niet alle melk rechtstreeks van de koe in de diverse huishoudens komt, maar een tussenfase heeft in poedervorm en als dat proces niet geheel volgens het boekje gaat, dan zweven er in de melk nog poederdeeltjes rond die kunnen aanbakken.

Wij koken op inductie, al een groot aantal jaren en we hebben daarbij geen last van aanbranden.