Pagina 1 van 1

Chinese noedels....

Geplaatst: 17-01-2014 15:13
door Amber
Soms,als ik eens snel iets warms te eten wil hebben en daar niet teveel tijd aan wil besteden (vooral als lunch) dan gebruik ik wel eens die zakjes Chinese noedels met een smaakje; je hebt er met kip-rund-garnalen of currysmaak en ik vind ze best wel lekker voor zó tussendoor en ze kosten bijna niks; 35 cent!

De noedels in een kom, de bouillon/smaakmakers uit het bijgevoegde zakje er overheen strooien, wat extra gedroogde bieslook en evt. wat chilipoeder, gekookt water eroverheen schenken tot de rand van de kom, bordje er op leggen en drie minuten laten staan en eten maar.
Ik vind het lekker (niet al te vaak, maar voor het gemak ervan soms) maar wat vinden jullie er van?
Afbeelding

Geplaatst: 21-01-2014 16:44
door maryam-ingrid
Ik heb het nog nooit gegeten want mixed feelings.
Toch misschien eens gaan proberen :roll:

Geplaatst: 21-01-2014 21:52
door Amber
Ook nooit zelf een noedel/miegerecht gemaakt, maryam-ingrid?
Deze kleine zakjes zijn heel eenvoudig; geen haute-cuisine maar makkelijk voor tussendoor :grin:

Geplaatst: 22-01-2014 14:56
door TRUDY
Mijn dochter at ze al 30 jaar geleden. We kochten ze in de toko. Wij noemden het toen bamiesoep. Haar indische oma kocht ze per 24 pakjes in en mijn dochter was er gek op. Ze zei : als ik dood ga vul je mijn graf maar met bamiesoep mam :wink: Tegenwoordig zijn ze opveral verkrijgbaar en je kan er zelf van alles aan toevoegen.

Geplaatst: 22-01-2014 15:43
door maryam-ingrid
Jawel, wel zelf mie gemaakt. Lekker hoor.
Maar het idee van het kokend water en dan een complete maaltijd.
Moet wennen aan het idee :lol: