Pagina 1 van 1

Bananen langer vers houden

Geplaatst: 06-03-2015 12:03
door Amber
Ik heb vaak bananen die al snel té rijp en té zwart worden.
Hier is een truckje om bananen langer vers te houden:

KLIK HIER

Afbeelding

Geplaatst: 06-03-2015 15:09
door maryam-ingrid
Goeie tip.
Zit ook altijd met zwarte bananen op de fruitschaal.
Alhoewel ik ze wel gewoon oppeuzel hoor. Lekker :lol:

Geplaatst: 06-03-2015 22:11
door Geertje
ik verwerk ze allemaal in mijn bananenbrood als ze te donker worden :-)

Geplaatst: 06-03-2015 23:09
door Amber
Ik weet nog wel dat mijn moeder mij als kiñd tussen de middag naar de groentenboer stuurde om een kilo overrijpe bananen te halen en die smeerden mijn zussen en ik dan uit op onze middagboterhammen......zaaaaaalig :lol:
Ik doe dat nu niet meer want daar zitten verschrikkelijk veel calorieen in... :wink:

Geplaatst: 09-03-2015 09:03
door maryam-ingrid
Maar dat is wel ontzettendddddddd lekker.
En dan nog een lik honing er boven op.
Ik maak dat nog wel eens voor mezelf in het weekend.
Tot grote schrik van de kinderen.
Want banaan op je brood????
Tja .. mocrootjes :roll: :lol:

Geplaatst: 09-03-2015 14:59
door Amber
Ik denk dat dat het is hoewel het 't lekkerste is dat er bestaat.... :grin:
Mijn kinderen blieven het ook niet... :wink: :wink:

Geplaatst: 09-03-2015 15:44
door maryam-ingrid
Zie je wel :lol: :lol: :lol:

Geplaatst: 11-03-2015 14:36
door TRUDY
Ik vind de rijpe veel voller van smaak en eet er 1 per dag. Al worden ze iets bruiner dan vind ik ze nog lekker smaken :grin:

Geplaatst: 26-05-2015 16:39
door Amina
Goeie tip voor als je heel veel hebt ingeslagen.
Voor ons is dit niet nodig. Wij halen er ook wel gelijk veel (10 a 15 per week). Meer dan de helft is op na een dag of 4. Als ze daarna niet op gaan dan vries ik er een paar in voor smoothies, of ik maak er gelijk smoothies van. Of in plakjes bij de yoghurt of anders toetjes. Ik hoef ze nooit weg te gooien :grin: