Pannenkoeken....je kunt er zóveel kanten mee uit......
Dit heb je nodig:
200 gram bloem;
2 eieren;
2 eetlepels crème fraîche;
10 cl. melk;
1 koffielepel bakpoeder;
2 eetlepels suiker;
1 mespunt zout.
Zo maak je het:
Vermeng de bloem met de suiker, het bakpoeder en het
zout in een kom.
Maak een kuiltje in het midden en breek daarin de
eieren.
Voeg de crème fraÎche toe en vermeng alles goed.
Giet er dan al roerende de melk bij.
Laat 30 minuten rusten.
Verhit een beboterd antiaanbakpannetje en schep
daar een kleine hoeveelheid beslag in.
De pannenkoekjes moeten iets dikker zijn dan b.v.
flensjes.
Laat zachtjes bakken tot de bovenzijde droog is
en draai om.
Bak ook deze zijde en schep uit de pan.
Doe hetzelfde met de rest van het beslag.
Serveer de pannenkoekjes lauwwarm en bedruip ze
met wat warme boter/honing of iets anders naar
keuze.
![Afbeelding](http://www.vijftigplusser.nl/weblog/images/marokkaansarabisch-koken/465-4171-0107151409-pannenkoekjsmetcremefraiche.jpg)